Olie Poeder
Pindakaas en Nutella zitten in een potje, toch? Nope! Je kunt ze ook omtoveren tot ‘zand’ dat in je mond smelt. Echt waar. Bring 'm on, Maltodextrine!
Limoen Rookbellen
De meest spectaculaire begeleider voor ieder visgerecht, een heerlijk magisch zuurtje!
Warm Baileys ‘ijs’
Ja echt, ijs waar damp vanaf komt. Een lepel met koud en warm ijs tegelijk in je mond, die vergeet je niet snel. Moeilijk om te maken? Nope, ultra-simpel!
Mega Fruit Bellen
Ook als kind zo van bellenblazen gehouden? Dan is deze culinaire techniek echt het einde. Eetbare bellen die tot een kwartier lang hun vorm behouden. Wowww!
Sous vide Aardappelpuree op 72 graden
Kun je de skills van een kok afmeten aan z’n aardappelpuree? Wij denken van wel. Wat kan dit gele goud een mens gelukkig maken. Hier onze versie, sous vide!
Rode Bieten Gel
Kijk, zo maken ze die gels in restaurants! Ziet er allemaal luxe uit, maar is eigenlijk zo eenvoudig als het schillen van een aardappel… Gellan en Xantana!
Soubise gel
Hoe krijg je zoete ui op een waanzinnige manier op je bord? Simpel, door er een mooie gel van te maken! Met behulp van slechts één magisch stofje, Gellan.
Erwten Munt Puree
Erwten, munt, limoensap. That’s it. Sommige zaken in het leven moet je niet gecompliceerder maken dan nodig. Man, man, man wat is dit lekker...
Knoflook schuim
Supertof dit! Schuim van knoflookolie, hoe mooi is dat...
Ei van zuivel en fruit
Huh?! Sjef op TV?! Yup. Dit recept werd gebruikt door Joël Broekaert in het programma “De smaak van Joël” met hulp van onze kookpoeders. Je kunt het programma terugzien op...