Rode Bieten Gel
Kijk, zo maken ze die gels in restaurants! Ziet er allemaal luxe uit, maar is eigenlijk zo eenvoudig als het schillen van een aardappel… Gellan en Xantana!
Soubise gel
Hoe krijg je zoete ui op een waanzinnige manier op je bord? Simpel, door er een mooie gel van te maken! Met behulp van slechts één magisch stofje, Gellan.
Erwten Munt Puree
Erwten, munt, limoensap. That’s it. Sommige zaken in het leven moet je niet gecompliceerder maken dan nodig. Man, man, man wat is dit lekker...
Knoflook schuim
Supertof dit! Schuim van knoflookolie, hoe mooi is dat...
Ei van zuivel en fruit
Huh?! Sjef op TV?! Yup. Dit recept werd gebruikt door Joël Broekaert in het programma “De smaak van Joël” met hulp van onze kookpoeders. Je kunt het programma terugzien op...
Hazelnoot Romesco
Romesco is voor Spanjaarden wat pesto voor Italianen is. Een ultieme saus die perfect past bij een veelheid aan gerechten. Romesco ontstond in Catalonië als begeleider van vis- en lichte...
Librije’s Mayonaise
Zelf een 3-sterren mayonaise maken lastig? Nee hoor! Zo maken ze hem in de Librije...
Homemade Sjef Ketchup
Zelf homemade ketchup maken? Erg stoer... kijk hier hoe het werkt!
Asperges – sous vide
Aspergetijd! En ook het Witte Goud gaat natuurlijk in de sous vide; 100% smaakbehoud gegarandeerd, helemaal lekker dit!
Transparante ravioli
Transparante Ravioli, je ziet precies wat de inhoud van het pakketje is.