Hazelnoot Romesco
Romesco is voor Spanjaarden wat pesto voor Italianen is. Een ultieme saus die perfect past bij een veelheid aan gerechten. Romesco ontstond in Catalonië als begeleider van vis- en lichte...
Librije’s Mayonaise
Zelf een 3-sterren mayonaise maken lastig? Nee hoor! Zo maken ze hem in de Librije...
Homemade Sjef Ketchup
Zelf homemade ketchup maken? Erg stoer... kijk hier hoe het werkt!
Asperges – sous vide
Aspergetijd! En ook het Witte Goud gaat natuurlijk in de sous vide; 100% smaakbehoud gegarandeerd, helemaal lekker dit!
Transparante ravioli
Transparante Ravioli, je ziet precies wat de inhoud van het pakketje is.
Crème brûlée – sous vide
De ultieme 'fool-proof' kan-niet-mislukken crème brûlée met een heerlijk krokant 'tik-m-aan' suikerlaagje, uiteraard sous vide!
Citroen gel
Zure, zoete, vierkantje blokjes citroen. Bijt je erop, dan hoor je ‘boom!’ in je mond, heerlijk! De perfecte begeleider bij vettige gerechten, om net die spannende touch te geven.