Maak gerechten en drankjes ‘Glow in the Dark’!
Dit geloof je echt niet… Je kunt drankjes en gerechten prachtig laten stralen! Gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten is ons Easy Glow poeder een fantastisch product dat kan worden...
Gin-Tonic Explosie Bollen
Kijk. Je kunt je Gin-Tonic natuurlijk gewoon klassiek lekker met een blokje ijs drinken. Heerlijk, maar wel een beetje standaard toch? Waarom niet gewoon een toefje moleculaire magie toevoegen en...
Abrikozenijs
Niks is mooier dan een lekkere lik zelfgemaakt zomers abrikozenijs! Het zoete fruit, gecombineerd met een romige ijsbasis maakt een warme dag helemaal compleet. En nog mooier, door er onze...
Mandarijnen Bollen
Mandarijnen komen in partjes, toch? Meestal wel, maar niet als je er moleculaire magie op los laat! Dan maak je plots van een mandarijn een eetbare bol die in je...
Dessert – Mango & Kokos Traktatie
Fris, zoet, fruitig, romig en exotisch. Dit nagerecht heeft echt alles in zich… En als extra bonus, het is superleuk om samen met je kinderen te maken! Door de...
Homemade Glühwein
De lekkerste glühwein maak je gewoon zelf. Zoet, zuur, bitter, warm, prikkelend. Een feest in je mond!
Homemade Limoncello
Wat de Italianen kunnen, kun jij ook. Want een heerlijk frisse, diepgeel gekleurde limoncello maak je toch gewoon zelf! De handelingen zijn heel eenvoudig, het goedje heeft alleen wel een...
Magic Kaassaus
Scheikundige magie is dit. Probeer maar eens warme melk en kaas te mengen: lukt je niet. Maar voeg ons toverpoeder ‘sodium citrate‘ toe, en hoppa. Je hebt de lekkerste...
Rode port spaghetti
De kick van het moleculaire koken is het ontdekken van nieuwe structuren om bestaande smaakcombinaties te verrijken. En daar is deze Rode Port Spaghetti een prachtig voorbeeld van! Variaties? Wat...
Citroenlimonade
Heerlijk fris is dit en supersimpel om te maken! Een limonade van citroensap, citroengras en jammie suikerwater, zo eenvoudig is het. Paar ijsblokjes erbij, citroenschijfje erop en smullen maar… En...