• Home
  • Hack
  • Maak gerechten en drankjes ‘Glow in the Dark’!
0 0
Maak gerechten en drankjes ‘Glow in the Dark’!

Deel dit op jouw social media:

of kopieer gewoon de link om te delen
               

Ingrediënten

Hoeveelheid:
2 gram Easy Glow
1 liter Water Of welke vloeistof je ook wilt gebruiken

Maak gerechten en drankjes ‘Glow in the Dark’!

Techniek:
  • Moleculair

Maak gerechten en drankjes 'Glow in the Dark' met onze Easy Glow! Verras je gasten met onze volledig natuurlijke magie. Dit vergeten ze nooit meer!

  • 5 minuten
  • Serves 10
  • Makkelijk
             

Ingrediënten

Kookinstructies

Delen

Dit geloof je echt niet… Je kunt drankjes en gerechten prachtig laten stralen! Gemaakt met volledig natuurlijke ingrediënten is ons Easy Glow poeder een fantastisch product dat kan worden toegevoegd aan dranken en voedingsmiddelen om ze te laten gloeien in het donker en wanneer ze worden blootgesteld aan UV-licht.

Gebruik het op feestjes, Halloween of een andere speciale gelegenheid om eten en drinken te laten gloeien. Maak ‘Glow in the Dark’ ijs, gloeiende gelei, cake, puree of sauzen. Het kan ook cocktails, frisdranken en nog veel meer lekkers ‘Glow in the Dark’ maken.

Dit moet je proberen :)!

(Visited 2.805 times, 1 visits today)

Stappen

1
Klaar

Mengen

Los 2g Easy Glow poeder op in 1 liter vloeistof. Gebruik bij voorkeur een blender of schud het poeder en de vloeistof krachtig in een bakje om op te lossen.

De vloeistof kan water zijn als je bijvoorbeeld 'Glow in the Dark' ijsblokjes wilt maken. Maar je kunt Easy Glow in principe aan iedere vloeistof toevoegen die je wilt, zoals frisdranken, cocktails of bevroren vloeistoffen zoals ijsjes.

2
Klaar

Bij gebruik in voedsel

Bij gebruik in voedsel idealiter Easy Glow toevoegen aan wat vloeistof voordat je het aan de overige ingrediënten toevoegt. Oplosbaar in zowel warme als koude bereidingen.

Klaar!

Team Sjef

Het team achter Sjef bestaat uit een stel hobby koks die genieten van een mooie maaltijd, goed klaargemaakt! Happy cooking!

vorige
‘Lasagna’ van Coquilles en Radijs
previous
‘Lasagna’ van Coquilles en Radijs