Ingrediënten
-
400 gram Coquilles
-
7 gram Easy binder
-
400 gram Gerookte Heilbot
-
1 stuks Radijs ('Red Meat')
-
100 gram Water
Kookinstructies
Je kunt een lasagna natuurlijk maken met een heerlijke Bolognese-saus. Maar ook met coquilles en radijs! Ons magische bindmiddel ‘Easy Binder‘ zorgt ervoor dat jouw prachtige coquilles (ook wel Sint-Jakobsschelp genoemd) tot lasagnabladen om te toveren zijn.
En wat je er verder in de lasagna stopt is aan jou. In deze versie bouwen de lasagna op met dungesneden ‘Red Meat’ radijs en gerookte heilbot. Maar net zo lekker wordt je lasagna met gerookte zalm, tonijn, dungesneden wortel of gegrilde aubergines. Geheel up to you!
Overigens serveren we dit gerecht met een opgerolde en gekonfijte biet in een ‘beure blanc’, een prachtig recept van sterrenkok Joris Bijdendijk. Check deze video van Joris even om te zien hoe je dit prachtige (en oooooh zo lekkere) bijgerecht maakt. Succes!
Stappen
1
Klaar
|
Coquille massa maken |
2
Klaar
|
Lasagna-bladen makenStort de massa uit op een bakpapier of huishoudfolie en strijk glad tot een groot 'lasagna-blad' van ongeveer 3 á 4 mm. dikte. Je kunt dit met een natgemaakte spatel doen of met een natgemaakte fles, beiden werkt goed. Probeer zoveel mogelijk een mooi vierkant of rechthoek te vormen. Strooi zout en peper op de coquilles en voeg toe wat je verder lekker lijkt (bijvoorbeeld dillle, limoenzest of gefermenteerde knoflook). |
3
Klaar
|
Stomen |
4
Klaar
|
Haal lasagna los |
5
Klaar
|
Snij radijs |
6
Klaar
|
Bouwen! |