https://www.sjefkoken.nl
  • Leeg winkelmandje
  • Recepten
  • Webshop
    • Kookapparatuur
    • Kookkits
    • Kookpoeders
    • Volledige Catalogus (lijst)
    • ! Bekijk onze nieuwe webshop (extern) – Special Ingredients Europe
  • Specials
    • Kerstmenu
    • Kookclubs
  • Technieken
    • Sous Vide
    • Moleculair
      • Bolvorming
      • Gel
      • Schuim
    • Veelgestelde Vragen
  • Blog
  • Over Sjef
    • Contact
    • Transparantie
    • Klantenservice
  • Recepten
  • Webshop
    • Kookapparatuur
    • Kookkits
    • Kookpoeders
    • Volledige Catalogus (lijst)
    • ! Bekijk onze nieuwe webshop (extern) – Special Ingredients Europe
  • Specials
    • Kerstmenu
    • Kookclubs
  • Technieken
    • Sous Vide
    • Moleculair
      • Bolvorming
      • Gel
      • Schuim
    • Veelgestelde Vragen
  • Blog
  • Over Sjef
    • Contact
    • Transparantie
    • Klantenservice
  • Home
  • Cuisine: Vis

Cuisine: Vis

‘Lasagna’ van Coquilles en Radijs

Benodigde tijd: 30 minuten
  • Amuse
  • Bijgerecht
  • Moleculair
  • Voorgerecht
  • Vis Vis
Je kunt een lasagna natuurlijk maken met een heerlijke Bolognese-saus. Maar ook met coquilles en radijs! Ons magische bindmiddel ‘Easy Binder‘ zorgt ervoor dat jouw prachtige coquilles (ook wel Sint-Jakobsschelp...

Blini

Benodigde tijd: 75 min.
  • Amuse
  • Moleculair
  • Vis Vis
Blini* zijn kleine deeggerechten die oorspronkelijk uit Rusland komen. Ze lijken een beetje tussen pannenkoeken, poffertjes en eierkoeken in te zitten. Blini zijn zelf te maken, maar mocht je tijdgebrek...

Basis vissaus maken – super simpel fermenteren

  • Basics
  • Vis Vis
Vis in een potje - en een jaartje laten fermenteren. De lekkerste vissaus maak je zelf!

Kabeljauw – sous vide

  • Hoofdgerecht
  • Sous Vide
  • Vis Vis
De lekkerste kabeljauw maak je natuurlijk ook gewoon #sousvide. Super simpel, super lekker, en super gezond.

Classic: Hollandse Kibbeling

Benodigde tijd: 20
  • Hoofdgerecht
  • Kids
  • Vis Vis
Klassieke Hollandse kibbeling lust iedereen. Met of zonder saus. En veel is er niet voor nodig. In dit recept zie je stap voor stap hoe je het maakt.

Zalm sous vide

Benodigde tijd: 40
  • Hoofdgerecht
  • Sous Vide
  • Vis Vis
Het ultieme gerecht voor iedereen die denkt dat ie wel eens zalmfilet heeft geproefd...
Bekijk onze nieuwe webshop op specialingredientseurope.com! Sjef Koken blijft, maar de shop functionaliteit verplaatst naar specialingredientseurope.

Special Ingredients Europe is een handelsnaam van Sjef Koken en een mooie Europees avontuur met onze leverancier Special Ingredients.

Nieuwsbrief:

Over Sjef

Over Sjef

Welkom bij Sjef! De kookcommunity van Nederland en Vlaanderen voor de moderne hobbykok die wil experimenteren met nieuwe technieken, recepten en ingrediënten. Lees meer over Sjef of kies direct hiernaast een van onze nieuwe recepten of technieken. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Nieuw in onze winkel!

Nieuw in onze winkel!

Wil je aan de slag met deze recepten? In onze winkel hebben we alle benodigde poeders om deze recepten te maken! En nu ook Knettersuiker in ons aanbod, hoe leuk is dat!

Happy cooking!

Categorieën

Amuse

Amuse

Basics

Basics

Bijgerecht

Bijgerecht

Drank

Drank

Hack

Hack

Hoofdgerecht

Hoofdgerecht

Kids

Kids

Moleculair

Moleculair

Nagerecht

Nagerecht

Sauzen & Rubs

Sauzen & Rubs

Sous Vide

Sous Vide

Voorgerecht

Voorgerecht

Sjef Social



Volg op Instagram



Trustpilot




Trustpilot

Hartelijke groet! - Sjefkoken

Wij gebruiken cookies op deze website voor de werking van de shop (winkelwagen, standaard Google Analytics statistieken en Google AdSense. Meer niet. go!

Om erachter te komen hoe cookies te verwijderen Read More.
Privacy & Cookies

Privacy

Deze website gebruikt cookies om uw ervaring te verbeteren terwijl u door de website navigeert. Van deze cookies worden de cookies die indien nodig zijn gecategoriseerd, in uw browser opgeslagen omdat ze essentieel zijn voor het functioneren van de basisfunctionaliteiten van de website. We gebruiken ook cookies van derden die ons helpen analyseren en begrijpen hoe u deze website gebruikt (Google Analytics). Deze cookies worden alleen met uw toestemming in uw browser opgeslagen. U heeft ook de mogelijkheid om u af te melden voor deze cookies. Maar het afmelden van sommige van deze cookies kan een effect hebben op uw browse-ervaring (bijvoorbeeld: er kunnen geen producten in de winkelwagen gedaan worden of afgerekend worden).
Necessary
Altijd ingeschakeld
Noodzakelijke cookies zijn absoluut essentieel voor een goede werking van de website. Deze categorie bevat alleen cookies die zorgen voor basisfunctionaliteiten en beveiligingsfuncties van de website. Denk hierbij aan de \'winkelwagen\', e.d.
Non-necessary
Alle cookies die mogelijk niet strikt noodzakelijk zijn om de website te laten functioneren en die specifiek worden gebruikt om persoonlijke gegevens van gebruikers te verzamelen via analyses, advertenties en andere ingesloten inhoud, worden genoemd als niet-noodzakelijke cookies. Het is verplicht om toestemming van de gebruiker te verkrijgen voordat u deze cookies op uw website plaatst.
OPSLAAN & ACCEPTEREN

Bekijk onze nieuwe online webshop op specialingredientseurope.com ! (Special Ingredients Europe is een handelsnaam van Sjef Koken - hier gaan wij onze shop verder voortzetten) Sluiten