‘Lasagna’ van Coquilles en Radijs
Je kunt een lasagna natuurlijk maken met een heerlijke Bolognese-saus. Maar ook met coquilles en radijs! Ons magische bindmiddel ‘Easy Binder‘ zorgt ervoor dat jouw prachtige coquilles (ook wel Sint-Jakobsschelp...
Blini
Blini* zijn kleine deeggerechten die oorspronkelijk uit Rusland komen. Ze lijken een beetje tussen pannenkoeken, poffertjes en eierkoeken in te zitten. Blini zijn zelf te maken, maar mocht je tijdgebrek...
Basis vissaus maken – super simpel fermenteren
Vis in een potje - en een jaartje laten fermenteren. De lekkerste vissaus maak je zelf!
Kabeljauw – sous vide
De lekkerste kabeljauw maak je natuurlijk ook gewoon #sousvide. Super simpel, super lekker, en super gezond.
Classic: Hollandse Kibbeling
Klassieke Hollandse kibbeling lust iedereen. Met of zonder saus. En veel is er niet voor nodig. In dit recept zie je stap voor stap hoe je het maakt.
Zalm sous vide
Het ultieme gerecht voor iedereen die denkt dat ie wel eens zalmfilet heeft geproefd...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here