Ingrediënten
-
400 gram Bietensap
-
100 gram Balsamico azijn
-
5 gram Gellan
-
0.5 gram Xantana
-
5 gram Zout
-
Speciaal kookgerei
-
Precisie weegschaal
Kookinstructies
Kijk, zo maken ze die gels in restaurants! Ziet er allemaal luxe uit, maar is eigenlijk zo eenvoudig als het schillen van een aardappel… Pak een vloeistof, voeg er Gellan en Xantana aan toe, even koken, laten stollen, pureren en hoppa, next-level-gel op je bord!
(Visited 8.885 times, 1 visits today)
Stappen
1
Klaar
|
Meng ingrediënten |
2
Klaar
|
Breng aan de kook |
3
Klaar
20 minuten
|
Laat gel afkoelen |
4
Klaar
|
Maak gel zacht |
5
Klaar
|
Gebruik spuitfles of spuitzak |
6
Klaar
|
Maak figuren |