Dessert – Mango & Kokos Traktatie
Fris, zoet, fruitig, romig en exotisch. Dit nagerecht heeft echt alles in zich… En als extra bonus, het is superleuk om samen met je kinderen te maken! Door de...
Zelfgemaakte frikandellen
Hoe leuk is dit, je eigen frikandellen draaien! En echt, ze smaken precies hetzelfde als de frikandellen van je lokale snackbar. Of beter zelfs… Alle verhalen over koeienogen, paardendarm...
Blini
Blini* zijn kleine deeggerechten die oorspronkelijk uit Rusland komen. Ze lijken een beetje tussen pannenkoeken, poffertjes en eierkoeken in te zitten. Blini zijn zelf te maken, maar mocht je tijdgebrek...
Basis Quiche-vulling
De lekkerste quiches zitten vol groenten, kaas, vlees en/of vis. Maar om tot een goede quiche te komen heb je de juiste basis quiche-vulling nodig – dat grotendeels bestaat uit...
Basisdeeg voor Quiche en hartige taart
Basic: quiche deeg. Maar dan natuurlijk wel de allerlekkerste!
Basis vissaus maken – super simpel fermenteren
Vis in een potje - en een jaartje laten fermenteren. De lekkerste vissaus maak je zelf!
100% Vegan Burger
100% Vegan burger! met gesmolten 'kaas'. Deze heerlijke vegan burger maken wij met Easy Binder - een vegan friendly bindmiddel en verder een mix van champignons, zwarte bonen en zongedroogde...
Tony Chocolonely Chocolade ijs
Yes! Dit zijn de combinaties waar we van houden. Ultralekkere Tony Chocolonely chocolade, room, melk, basterdsuiker, wat eitjes, chilipoeder en wat moleculaire magic. Uurtje in de ijsmachine en je hebt...
Sous vide – Rib Eye
De Rib eye op z'n lekkerst: Sous vide garen en daarna grillen. Met knoflook en tijm.
Kabeljauw – sous vide
De lekkerste kabeljauw maak je natuurlijk ook gewoon #sousvide. Super simpel, super lekker, en super gezond.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here