De ultieme curry: Chicken Makhani
Als er één recept is uit India die iedereen een keer gemaakt moet hebben is het de Chicken Makhani. Een onwijs lekkere curry gemaakt van geroosterde gemarineerde kip in een...
Sous vide kip met broccoli kaassaus
Een heerlijk recept. Sous Vide gegaarde kip met Broccoli Kaassaus.
Bloemkoolroosjes – sous vide
Bloemkool Sous Vide met een bite, zowel in smaak als structuur.
Dry Rub – BBQ
Super simpele, maar heerlijke dry rub
Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Ultieme Dim Sum
De lekkerste dim sum, die maak je natuurlijk zelf! Een goede dim sum heeft een heerlijk zacht gestoomd deeglaagje en is rijkelijk gevuld met groente, vlees én bouillon. Een feestje...
Classic: Hollandse Kibbeling
Klassieke Hollandse kibbeling lust iedereen. Met of zonder saus. En veel is er niet voor nodig. In dit recept zie je stap voor stap hoe je het maakt.
Rode Bieten Gel
Kijk, zo maken ze die gels in restaurants! Ziet er allemaal luxe uit, maar is eigenlijk zo eenvoudig als het schillen van een aardappel… Gellan en Xantana!
Sous Vide Spare Ribs
Heb je geen geduld, stop dan nu met lezen. Deze goddelijke verwennerij kost je 24 uur om in al z’n glorie te ervaren. Sous vide gegaarde spare ribs, wat een...
Soubise gel
Hoe krijg je zoete ui op een waanzinnige manier op je bord? Simpel, door er een mooie gel van te maken! Met behulp van slechts één magisch stofje, Gellan.