Rode port spaghetti
De kick van het moleculaire koken is het ontdekken van nieuwe structuren om bestaande smaakcombinaties te verrijken. En daar is deze Rode Port Spaghetti een prachtig voorbeeld van! Variaties? Wat...
Honing Kaviaar
Kaviaar van steur? Overrated! Kaviaar van honing is het nieuwe culinaire goud!
Limoen Schuim
Het maken van professionele schuimen ingewikkelde business? Nee hoor, het is rete-eenvoudig! Gewoon een beetje Sojalecithine toevoegen en klaar!
Eetbare wormen
Vla of pudding als dessert? Saai! Zet de kids eens eetbare wormen voor, heerlijk in combinatie met eetbare potgrond... Isomalt en Guar gum doen 'the trick'!
Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Ultieme Dim Sum
De lekkerste dim sum, die maak je natuurlijk zelf! Een goede dim sum heeft een heerlijk zacht gestoomd deeglaagje en is rijkelijk gevuld met groente, vlees én bouillon. Een feestje...
Mojito Bollen
Ja, dit is stoer! Een bolletje Mojito met een drijvend blaadje munt erin. En als je erop bijt… BOEM! Mojito-explosie in je mond. De techiek? Sferificatie!
Limoen Rookbellen
De meest spectaculaire begeleider voor ieder visgerecht, een heerlijk magisch zuurtje!
Warm Baileys ‘ijs’
Ja echt, ijs waar damp vanaf komt. Een lepel met koud en warm ijs tegelijk in je mond, die vergeet je niet snel. Moeilijk om te maken? Nope, ultra-simpel!
Mega Fruit Bellen
Ook als kind zo van bellenblazen gehouden? Dan is deze culinaire techniek echt het einde. Eetbare bellen die tot een kwartier lang hun vorm behouden. Wowww!