Ingrediënten
-
180 gram Honing
-
120 gram Water
-
Zonnebloemolie1 glas vol, gekoeld!
-
3 gram Agar agar1% van hoeveelheid Honing + Water
-
Speciaal Kookgerei
-
Precisie weegschaal
-
Pipet
Kookinstructies
Kaviaar van steur? Overrated! Kaviaar van honing is het nieuwe culinaire goud!
(Visited 32.107 times, 5 visits today)
Stappen
1
Klaar
|
Koel de zonnebloemolieZet voordat je begint een hoog glas met zonnebloemolie minstens een half uur in de koelkast. |
2
Klaar
|
Breng ingrediënten aan de kook |
3
Klaar
|
Laat de vloeistof afkoelen |
4
Klaar
|
Maak de kaviaar in de gekoelde olie |
5
Klaar
|
Spoel de kaviaar af |
6
Klaar
|
Serveer! |