0 1
Honing Kaviaar

Deel dit op jouw social media:

of kopieer gewoon de link om te delen
               

Ingrediënten

Hoeveelheid:
180 gram Honing
120 gram Water
Zonnebloemolie 1 glas vol, gekoeld!
3 gram Agar agar 1% van hoeveelheid Honing + Water
Speciaal Kookgerei
Precisie weegschaal
Pipet

Honing Kaviaar

Techniek:
  • Moleculair

Kaviaar van steur? Overrated! Kaviaar van honing is het nieuwe culinaire goud.

  • 20 min.
  • Serves 4
  • Makkelijk
             

Ingrediënten

  • Speciaal Kookgerei

Kookinstructies

Delen

Kaviaar van steur? Overrated! Kaviaar van honing is het nieuwe culinaire goud!

(Visited 15.987 times, 2 visits today)

Stappen

1
Klaar

Koel de zonnebloemolie

Zet voordat je begint een hoog glas met zonnebloemolie minstens een half uur in de koelkast.

2
Klaar

Breng ingrediënten aan de kook

Breng in een steelpannetje de honing, het water en de agar-agar al roerend aan de kook.

3
Klaar

Laat de vloeistof afkoelen

Giet het mengsel in een kom of beker en laat afkoelen tot hij iets stroperig begint te worden maar nog wel vloeibaar is. Een agar agar oplossing stolt doorgaans iets onder de 40 graden.

4
Klaar

Maak de kaviaar in de gekoelde olie

Vul de pipetten met het honing-mengsel en druppel ze leeg in de zonnebloemolie. De druppels vormen door de afkoeling in de koude olie direct kleine (kaviaar) balletjes.

5
Klaar

Spoel de kaviaar af

Zeef de kaviaar uit de olie en spoel ze onder de kraan af, klaar!

6
Klaar

Serveer!

Serveer de kaviaar op de borden. Perfect te combineren bij een kaasplankje.

Team Sjef

Het team achter Sjef bestaat uit een stel hobby koks die genieten van een mooie maaltijd, goed klaargemaakt! Happy cooking!

Limoen Schuim Sojalecithine
vorige
Limoen Schuim
Magic Noodles methylcellulose
volgende
Magic Noodles
Limoen Schuim Sojalecithine
previous
Limoen Schuim
Magic Noodles methylcellulose
next
Magic Noodles