Dessert – Mango & Kokos Traktatie
Fris, zoet, fruitig, romig en exotisch. Dit nagerecht heeft echt alles in zich… En als extra bonus, het is superleuk om samen met je kinderen te maken! Door de...
Dessert – Broodje ‘Hamburger’
“Wie wil er nog een kopje koffie met een broodje hamburger?” Hoe leuk is het als je jouw gasten na een heerlijk diner deze vraag kunt stellen…! Dit broodje...
Rode port spaghetti
De kick van het moleculaire koken is het ontdekken van nieuwe structuren om bestaande smaakcombinaties te verrijken. En daar is deze Rode Port Spaghetti een prachtig voorbeeld van! Variaties? Wat...
Honing Kaviaar
Kaviaar van steur? Overrated! Kaviaar van honing is het nieuwe culinaire goud!
Ultieme Dim Sum
De lekkerste dim sum, die maak je natuurlijk zelf! Een goede dim sum heeft een heerlijk zacht gestoomd deeglaagje en is rijkelijk gevuld met groente, vlees én bouillon. Een feestje...
Ei van zuivel en fruit
Huh?! Sjef op TV?! Yup. Dit recept werd gebruikt door Joël Broekaert in het programma “De smaak van Joël” met hulp van onze kookpoeders. Je kunt het programma terugzien op...
Transparante ravioli
Transparante Ravioli, je ziet precies wat de inhoud van het pakketje is.
Citroen gel
Zure, zoete, vierkantje blokjes citroen. Bijt je erop, dan hoor je ‘boom!’ in je mond, heerlijk! De perfecte begeleider bij vettige gerechten, om net die spannende touch te geven.
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here