Ingrediënten
-
500 gram Water
-
3 gram Agar agar
-
1.3 gram Gellan
-
Speciaal kookgerei
-
Precisie weegschaal
Kookinstructies
Transparante Ravioli, je ziet precies wat de inhoud van het pakketje is. En bonus-voordeel: het is supersimpel en in 10 minuten klaar. Hooray!
Stappen
1
Klaar
|
Mix de ingrediënten |
2
Klaar
|
Koken en afkoelen |
3
Klaar
|
Giet het water uit |
4
Klaar
|
Steek ravioli’s uitHet water vormt in ca. 5 minuten een gel. Steek als het water helemaal is afgekoeld met je ‘uitsteek-ring’ een ravioli los. Verwijder de omliggende gel zodat je makkelijk bij de ravioli kunt komen en wip deze met een scherp mes een beetje omhoog, zodat je ‘m kunt vastpakken en verplaatsen. |
5
Klaar
|
Vullen maar! |
6
Klaar
|
Tip!Help je gasten een beetje door de losse ravioli’s al op een lepel te serveren waar ze de ravioli zo van in hun mondje kunnen stoppen. Wel zo aardig… Have fun! |