Scropino met schuim van appelsap
Scropino is een heerlijke drank die je kunt serveren als tussengang bij een meergangendiner, of zomaar omdat het kan. Met dit recept tillen we de Scropino letterlijk naar een hoger...
Bloemkoolroosjes – sous vide
Bloemkool Sous Vide met een bite, zowel in smaak als structuur.
Dry Rub – BBQ
Super simpele, maar heerlijke dry rub
Sous vide Cheesecake
Sous vide cheesecake, what else. Super lekker, en heel eenvoudig te maken.
Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Een perfect ‘gekookt’ eitje
Hoe zorg je er nou voor dat je stressvrij een perfect eitje op tafel zet, iedere keer weer? Simpel, een eitje kook je niet, die stoom je!
Easy Frieten
Deze friet-bak-techniek scheelt je een hoop tijd en gedoe, handig!
Suiker Decoraties
Suiker. Old skool suiker. Dat en een beetje hitte upgraden je standaard dessert naar een 3-sterren niveau. Snel de blits maken doe je zo!
Mojito Bollen
Ja, dit is stoer! Een bolletje Mojito met een drijvend blaadje munt erin. En als je erop bijt… BOEM! Mojito-explosie in je mond. De techiek? Sferificatie!
Eetbaar glas
Zin in spektakel? Start je diner dan eens met een mooie olijfolie in eetbare glas-amuses! Of gebruik ze als manier om je saladedressing op te dienen, gaaf!