Pulled Pork – sous vide
Pulled Pork - Sous Vide gegaard. Super lekker! En je hebt niet eens een Green Egg nodig...
Sous vide kip met broccoli kaassaus
Een heerlijk recept. Sous Vide gegaarde kip met Broccoli Kaassaus.
Scropino met schuim van appelsap
Scropino is een heerlijke drank die je kunt serveren als tussengang bij een meergangendiner, of zomaar omdat het kan. Met dit recept tillen we de Scropino letterlijk naar een hoger...
Bloemkoolroosjes – sous vide
Bloemkool Sous Vide met een bite, zowel in smaak als structuur.
Dry Rub – BBQ
Super simpele, maar heerlijke dry rub
Eetbare wormen
Vla of pudding als dessert? Saai! Zet de kids eens eetbare wormen voor, heerlijk in combinatie met eetbare potgrond... Isomalt en Guar gum doen 'the trick'!
Sous vide Cheesecake
Sous vide cheesecake, what else. Super lekker, en heel eenvoudig te maken.
Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Ultieme Dim Sum
De lekkerste dim sum, die maak je natuurlijk zelf! Een goede dim sum heeft een heerlijk zacht gestoomd deeglaagje en is rijkelijk gevuld met groente, vlees én bouillon. Een feestje...
Classic: Hollandse Kibbeling
Klassieke Hollandse kibbeling lust iedereen. Met of zonder saus. En veel is er niet voor nodig. In dit recept zie je stap voor stap hoe je het maakt.