Ingrediënten
-
4 KipfiletKunnen ook kippenpoten zijn. Dan kiezen wij voor sous vide garen op 70 graden
-
1 Broccoli1 grote, of 2 kleine
-
3 Sjalotjes
-
10 stuks Paddestoel
-
40 gram Roomboter
-
5 gram Zout
-
2 tenen Knoflook
-
100 gram Witte wijndroge witte wijn
-
350 gram Slagroom
-
100 gram Goudse Kaasliefst belegen
-
Speciale tools
-
Sous vide apparaat
-
Vacumeer zak
Kookinstructies
Dit is zo lekker. Haal bij voorkeur een mooi stuk kip bij de biologische slager. Wij garen de kipfilet op 65 graden. Kan trouwens ook prima met kippenpoten.
Vergezeld met Broccoli Kaassaus kan je hier perfect het weekend mee beginnen.
Inspiratie: Chefsteps
(Visited 14.618 times, 2 visits today)
Stappen
1
Klaar
|
Verwarm sous vide bad en bereid de kip voor |
2
Klaar
|
Maak de broccoli en sjalotjes fijn |
3
Klaar
|
Snij de paddestoelen in kwarten |
4
Klaar
|
Maak de saus |
5
Klaar
|
Voeg de broccoli en paddestoelen toe |
6
Klaar
|
Bak de kip af op hoog vuur |
7
Klaar
|
Serveer! |