Sous vide – Rib Eye
De Rib eye op z'n lekkerst: Sous vide garen en daarna grillen. Met knoflook en tijm.
Pulled Pork – sous vide
Pulled Pork - Sous Vide gegaard. Super lekker! En je hebt niet eens een Green Egg nodig...
Sous vide kip met broccoli kaassaus
Een heerlijk recept. Sous Vide gegaarde kip met Broccoli Kaassaus.
Sous vide Cheesecake
Sous vide cheesecake, what else. Super lekker, en heel eenvoudig te maken.
De Perfecte Steak – sous vide
Een perfecte rosé biefstuk van 57 graden. En dat iedere keer weer, zonder ook maar een druppel angstzweet te gutsen. We laten je zien hoe je dat doet!
Sous vide Aardappelpuree op 72 graden
Kun je de skills van een kok afmeten aan z’n aardappelpuree? Wij denken van wel. Wat kan dit gele goud een mens gelukkig maken. Hier onze versie, sous vide!
Sous Vide Spare Ribs
Heb je geen geduld, stop dan nu met lezen. Deze goddelijke verwennerij kost je 24 uur om in al z’n glorie te ervaren. Sous vide gegaarde spare ribs, wat een...
Varkenshaas – sous vide
Pekel en ‘sous vide’, een prachthuwelijk! Twee technieken gecombineerd om de meest juicy varkenshaas op je bord te toveren.
Asperges – sous vide
Aspergetijd! En ook het Witte Goud gaat natuurlijk in de sous vide; 100% smaakbehoud gegarandeerd, helemaal lekker dit!
De ultieme hamburger – sous vide!
Onze favoriete burger, heerlijk mals, zacht, juicy en toch met die mooie grillstrepen. Sous vide magic!