Sous vide – Rib Eye
De Rib eye op z'n lekkerst: Sous vide garen en daarna grillen. Met knoflook en tijm.
Easy pompoensoep
Een hele eenvoudige maar heeeeeerlijke pompoensoep. Snel te maken en gegarandeerd succes. Wij gebruiken kippenbouillon en groentebouillon, maar als je helemaal geen dierproducten wilt gebruiken kun je met alleen groentebouillon...
De ultieme curry: Chicken Makhani
Als er één recept is uit India die iedereen een keer gemaakt moet hebben is het de Chicken Makhani. Een onwijs lekkere curry gemaakt van geroosterde gemarineerde kip in een...
Sous vide kip met broccoli kaassaus
Een heerlijk recept. Sous Vide gegaarde kip met Broccoli Kaassaus.
Knoflook schuim
Supertof dit! Schuim van knoflookolie, hoe mooi is dat...
Hazelnoot Romesco
Romesco is voor Spanjaarden wat pesto voor Italianen is. Een ultieme saus die perfect past bij een veelheid aan gerechten. Romesco ontstond in Catalonië als begeleider van vis- en lichte...
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here