Ingrediënten
-
1 Pompoen
-
1 Paprika
-
100 gram Zongedroogde tomaten
-
2 Ui
-
2 tenen Knoflook
-
5 cm Gember
-
1 gram Gerookte paprikapoeder
-
2 Steranijs
-
1 eetlepel Salie
-
1 liter Kippenbouillon
-
0,5 liter Groentebouillon
-
30 gram Slagroom
-
0,5 bosje Peterselie
Kookinstructies
Een hele eenvoudige maar heeeeeerlijke pompoensoep. Snel te maken en gegarandeerd succes. Wij gebruiken kippenbouillon en groentebouillon, maar als je helemaal geen dierproducten wilt gebruiken kun je met alleen groentebouillon prima uit de voeten.
Perfect als voorgerecht of met brood en kaas als hoofdgerecht.
Happy cooking!
Stappen
1
Klaar
|
Rooster de Pompoen, Paprika en Zongedroogde tomaten |
2
Klaar
|
Fruit de ui, steranijs, gember en knoflook |
3
Klaar
|
Voeg groente, bouillon en salie toe. |
4
Klaar
|
Staafmixer of blenderMaal de soep nu klein met een staafmixer of doe het in een blender. Zelf houden wij ervan om de soep met de staafmixer klein te maken zodat je nog wat structuur overhoudt en je af en toe iets om te kauwen hebt met mooie aparte smaken. Mocht je liever volledig egale soep willen, dan adviseren we het in een blender fijn te malen en vervolgens door een zeef te halen. |
5
Klaar
|
Voeg de slagroom en peterselie toe |
6
Klaar
|
Serveer met verse peterselie |