0 0
Dry Rub – BBQ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
25 gram Gerookte paprikapoeder
25 gram Basterdsuiker bruine basterdsuiker
18 gram Zout
6 gram Mosterdzaad gele mosterd zaadjes
2 gram Peper zwarte peper
10 gram Knoflookpoeder
4 gram Oregano gedroogd
6 gram Korianderzaad
1 gram Chilipoeder kan ook met een klein vers chili pepertje
Speciale tools
Kruidenmolen Wij gebruiken een koffiebonen molen - de we uiteraard alleen voor kruiden gebruiken

Dry Rub – BBQ

Eigenschappen:

Heerlijke dry rub

  • Serves 1
  • Easy

Ingredients

  • Speciale tools

Directions

Share

Deze rub is fantastisch voor vlees voor op de barbecue. Wij gebruiken hem ook voor sous vide spare ribs of pulled pork die we vervolgens grillen in de oven. De rooksmaak krijgen we door de toevoeging van gerookt paprikapoeder. Dat is uiteraard niet volledig hetzelfde als gerookt op een Green Egg of een andere rookoven, maar het is wel zo makkelijk en het benadert de smaak bijzonder goed. Probeer en oordeel zelf!

Inspiratie: Seriouseats

(Visited 93 times, 3 visits today)

Steps

1
Done

Maal de grove ingrediënten

Doe alle grove ingrediënten in de molen:
- Mosterdzaad
- Peperkorrels
- Korianderzaad
- evt. Chilipoeder

En maal het geheel fijn.

2
Done

Meng alle ingrediënten tot de rub

Doe vervolgens de rest van de ingrediënten erbij totdat je rub hebt.

Team Sjef

Het team achter Sjef bestaat uit een stel hobby koks die genieten van een mooie maaltijd, goed klaargemaakt! Happy cooking!

previous
Eetbare wormen
next
Scropino met schuim van appelsap
previous
Eetbare wormen
next
Scropino met schuim van appelsap