Basis Quiche-vulling
De lekkerste quiches zitten vol groenten, kaas, vlees en/of vis. Maar om tot een goede quiche te komen heb je de juiste basis quiche-vulling nodig – dat grotendeels bestaat uit...
Sous vide – Rib Eye
De Rib eye op z'n lekkerst: Sous vide garen en daarna grillen. Met knoflook en tijm.
Kabeljauw – sous vide
De lekkerste kabeljauw maak je natuurlijk ook gewoon #sousvide. Super simpel, super lekker, en super gezond.
Bloemkoolroosjes – sous vide
Bloemkool Sous Vide met een bite, zowel in smaak als structuur.
Dry Rub – BBQ
Super simpele, maar heerlijke dry rub
Ultieme Dim Sum
De lekkerste dim sum, die maak je natuurlijk zelf! Een goede dim sum heeft een heerlijk zacht gestoomd deeglaagje en is rijkelijk gevuld met groente, vlees én bouillon. Een feestje...
Sous Vide Spare Ribs
Heb je geen geduld, stop dan nu met lezen. Deze goddelijke verwennerij kost je 24 uur om in al z’n glorie te ervaren. Sous vide gegaarde spare ribs, wat een...
De ultieme hamburger – sous vide!
Onze favoriete burger, heerlijk mals, zacht, juicy en toch met die mooie grillstrepen. Sous vide magic!
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here