Sous vide – Rib Eye
De Rib eye op z'n lekkerst: Sous vide garen en daarna grillen. Met knoflook en tijm.
Kabeljauw – sous vide
De lekkerste kabeljauw maak je natuurlijk ook gewoon #sousvide. Super simpel, super lekker, en super gezond.
Pulled Pork – sous vide
Pulled Pork - Sous Vide gegaard. Super lekker! En je hebt niet eens een Green Egg nodig...
Bloemkoolroosjes – sous vide
Bloemkool Sous Vide met een bite, zowel in smaak als structuur.
Eetbare wormen
Vla of pudding als dessert? Saai! Zet de kids eens eetbare wormen voor, heerlijk in combinatie met eetbare potgrond... Isomalt en Guar gum doen 'the trick'!
Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Eetbaar glas
Zin in spektakel? Start je diner dan eens met een mooie olijfolie in eetbare glas-amuses! Of gebruik ze als manier om je saladedressing op te dienen, gaaf!
De Perfecte Steak – sous vide
Een perfecte rosé biefstuk van 57 graden. En dat iedere keer weer, zonder ook maar een druppel angstzweet te gutsen. We laten je zien hoe je dat doet!
Olie Poeder
Pindakaas en Nutella zitten in een potje, toch? Nope! Je kunt ze ook omtoveren tot ‘zand’ dat in je mond smelt. Echt waar. Bring 'm on, Maltodextrine!
Zalm sous vide
Het ultieme gerecht voor iedereen die denkt dat ie wel eens zalmfilet heeft geproefd...