Abrikozenijs
Niks is mooier dan een lekkere lik zelfgemaakt zomers abrikozenijs! Het zoete fruit, gecombineerd met een romige ijsbasis maakt een warme dag helemaal compleet. En nog mooier, door er onze...
Dessert – Broodje ‘Hamburger’
“Wie wil er nog een kopje koffie met een broodje hamburger?” Hoe leuk is het als je jouw gasten na een heerlijk diner deze vraag kunt stellen…! Dit broodje...
Magic Kaassaus
Scheikundige magie is dit. Probeer maar eens warme melk en kaas te mengen: lukt je niet. Maar voeg ons toverpoeder ‘sodium citrate‘ toe, en hoppa. Je hebt de lekkerste...
Basis Quiche-vulling
De lekkerste quiches zitten vol groenten, kaas, vlees en/of vis. Maar om tot een goede quiche te komen heb je de juiste basis quiche-vulling nodig – dat grotendeels bestaat uit...
Tony Chocolonely Chocolade ijs
Yes! Dit zijn de combinaties waar we van houden. Ultralekkere Tony Chocolonely chocolade, room, melk, basterdsuiker, wat eitjes, chilipoeder en wat moleculaire magic. Uurtje in de ijsmachine en je hebt...
Classic: Hollandse Kibbeling
Klassieke Hollandse kibbeling lust iedereen. Met of zonder saus. En veel is er niet voor nodig. In dit recept zie je stap voor stap hoe je het maakt.
Warm Baileys ‘ijs’
Ja echt, ijs waar damp vanaf komt. Een lepel met koud en warm ijs tegelijk in je mond, die vergeet je niet snel. Moeilijk om te maken? Nope, ultra-simpel!
Sous vide Aardappelpuree op 72 graden
Kun je de skills van een kok afmeten aan z’n aardappelpuree? Wij denken van wel. Wat kan dit gele goud een mens gelukkig maken. Hier onze versie, sous vide!
Soubise gel
Hoe krijg je zoete ui op een waanzinnige manier op je bord? Simpel, door er een mooie gel van te maken! Met behulp van slechts één magisch stofje, Gellan.
Ei van zuivel en fruit
Huh?! Sjef op TV?! Yup. Dit recept werd gebruikt door Joël Broekaert in het programma “De smaak van Joël” met hulp van onze kookpoeders. Je kunt het programma terugzien op...