Gin-Tonic Explosie Bollen
Kijk. Je kunt je Gin-Tonic natuurlijk gewoon klassiek lekker met een blokje ijs drinken. Heerlijk, maar wel een beetje standaard toch? Waarom niet gewoon een toefje moleculaire magie toevoegen en...
Mandarijnen Bollen
Mandarijnen komen in partjes, toch? Meestal wel, maar niet als je er moleculaire magie op los laat! Dan maak je plots van een mandarijn een eetbare bol die in je...
Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Mojito Bollen
Ja, dit is stoer! Een bolletje Mojito met een drijvend blaadje munt erin. En als je erop bijt… BOEM! Mojito-explosie in je mond. De techiek? Sferificatie!
Ei van zuivel en fruit
Huh?! Sjef op TV?! Yup. Dit recept werd gebruikt door Joël Broekaert in het programma “De smaak van Joël” met hulp van onze kookpoeders. Je kunt het programma terugzien op...