Varkenshaas – sous vide
Pekel en ‘sous vide’, een prachthuwelijk! Twee technieken gecombineerd om de meest juicy varkenshaas op je bord te toveren.
Asperges – sous vide
Aspergetijd! En ook het Witte Goud gaat natuurlijk in de sous vide; 100% smaakbehoud gegarandeerd, helemaal lekker dit!
De ultieme hamburger – sous vide!
Onze favoriete burger, heerlijk mals, zacht, juicy en toch met die mooie grillstrepen. Sous vide magic!
Crème brûlée – sous vide
De ultieme 'fool-proof' kan-niet-mislukken crème brûlée met een heerlijk krokant 'tik-m-aan' suikerlaagje, uiteraard sous vide!
Compleet lam – sous vide
Een. Heel. Lam. Eerst sous vide garen, daarna aan het spit afmaken. Hiermee scoor je punten bij je gasten. Een unieke ervaring en een heerlijk gerecht om sous vide klaar...