Site pictogram Sjef – ultieme recepten voor de hobbykok | sous vide | moleculair koken |

Pulled Pork – sous vide

Sous Vide gegaarde pulled pork. Dit is echt ongekend lekker. We gebruiken niet eens een rookoven of een Green Egg (kan overigens prima gebruikt worden als laatste stap!). Soms wil je een heerlijke maaltijd zonder al teveel gedoe, of je wilt weer eens iets met het sous vide apparaat maken – we kennen het gevoel. En door een slimme rub te kiezen kan je de barbecue- en rooksmaak heel goed benaderen. Bovendien kan je door te variëren met de temperatuur andere structuren krijgen. Kortom, reden genoeg om deze oven-heerlijke pulled pork te maken!

Dit recept is ideaal voor grotere groepen: eenvoudig, voorspelbaar, zeer schaalbaar en geen gedoe met kluiven of botten. Bovendien: erg smaakvol! Gegarandeerd succes op feesten, verjaardagen en noem maar op.

Inspiratie: Serious Eats

Mobiele versie afsluiten