Site pictogram Sjef – ultieme recepten voor de hobbykok | sous vide | moleculair koken |

‘Lasagna’ van Coquilles en Radijs

Je kunt een lasagna natuurlijk maken met een heerlijke Bolognese-saus. Maar ook met coquilles en radijs! Ons magische bindmiddel ‘Easy Binder‘ zorgt ervoor dat jouw prachtige coquilles (ook wel Sint-Jakobsschelp genoemd) tot lasagnabladen om te toveren zijn.

En wat je er verder in de lasagna stopt is aan jou. In deze versie bouwen de lasagna op met dungesneden ‘Red Meat’ radijs en gerookte heilbot. Maar net zo lekker wordt je lasagna met gerookte zalm, tonijn, dungesneden wortel of gegrilde aubergines. Geheel up to you!

Overigens serveren we dit gerecht met een opgerolde en gekonfijte biet in een ‘beure blanc’, een prachtig recept van sterrenkok Joris Bijdendijk. Check deze video van Joris even om te zien hoe je dit prachtige (en oooooh zo lekkere) bijgerecht maakt. Succes!

Mobiele versie afsluiten