Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Ultieme Dim Sum
De lekkerste dim sum, die maak je natuurlijk zelf! Een goede dim sum heeft een heerlijk zacht gestoomd deeglaagje en is rijkelijk gevuld met groente, vlees én bouillon. Een feestje...
Mojito Bollen
Ja, dit is stoer! Een bolletje Mojito met een drijvend blaadje munt erin. En als je erop bijt… BOEM! Mojito-explosie in je mond. De techiek? Sferificatie!
Eetbaar glas
Zin in spektakel? Start je diner dan eens met een mooie olijfolie in eetbare glas-amuses! Of gebruik ze als manier om je saladedressing op te dienen, gaaf!
Olie Poeder
Pindakaas en Nutella zitten in een potje, toch? Nope! Je kunt ze ook omtoveren tot ‘zand’ dat in je mond smelt. Echt waar. Bring 'm on, Maltodextrine!
Limoen Rookbellen
De meest spectaculaire begeleider voor ieder visgerecht, een heerlijk magisch zuurtje!
Warm Baileys ‘ijs’
Ja echt, ijs waar damp vanaf komt. Een lepel met koud en warm ijs tegelijk in je mond, die vergeet je niet snel. Moeilijk om te maken? Nope, ultra-simpel!
Mega Fruit Bellen
Ook als kind zo van bellenblazen gehouden? Dan is deze culinaire techniek echt het einde. Eetbare bellen die tot een kwartier lang hun vorm behouden. Wowww!
Rode Bieten Gel
Kijk, zo maken ze die gels in restaurants! Ziet er allemaal luxe uit, maar is eigenlijk zo eenvoudig als het schillen van een aardappel… Gellan en Xantana!
Soubise gel
Hoe krijg je zoete ui op een waanzinnige manier op je bord? Simpel, door er een mooie gel van te maken! Met behulp van slechts één magisch stofje, Gellan.