Karnemelk-limoen-vanillie ijs
Ijs met karnemelk. Je verzint het niet. Nou, wel bij de Librije. Lékker!
Tony Chocolonely Chocolade ijs
Yes! Dit zijn de combinaties waar we van houden. Ultralekkere Tony Chocolonely chocolade, room, melk, basterdsuiker, wat eitjes, chilipoeder en wat moleculaire magic. Uurtje in de ijsmachine en je hebt...
Scropino met schuim van appelsap
Scropino is een heerlijke drank die je kunt serveren als tussengang bij een meergangendiner, of zomaar omdat het kan. Met dit recept tillen we de Scropino letterlijk naar een hoger...
Eetbare wormen
Vla of pudding als dessert? Saai! Zet de kids eens eetbare wormen voor, heerlijk in combinatie met eetbare potgrond... Isomalt en Guar gum doen 'the trick'!
Biet-balsamico bollen
Wow! Een amuse-kunstwerk om op te eten. Bovendien een prachtige combinatie van smaken. Zoet-zuur met wat geschaafde kaas. Jammie...
Ultieme Dim Sum
De lekkerste dim sum, die maak je natuurlijk zelf! Een goede dim sum heeft een heerlijk zacht gestoomd deeglaagje en is rijkelijk gevuld met groente, vlees én bouillon. Een feestje...
Mojito Bollen
Ja, dit is stoer! Een bolletje Mojito met een drijvend blaadje munt erin. En als je erop bijt… BOEM! Mojito-explosie in je mond. De techiek? Sferificatie!
Eetbaar glas
Zin in spektakel? Start je diner dan eens met een mooie olijfolie in eetbare glas-amuses! Of gebruik ze als manier om je saladedressing op te dienen, gaaf!
Olie Poeder
Pindakaas en Nutella zitten in een potje, toch? Nope! Je kunt ze ook omtoveren tot ‘zand’ dat in je mond smelt. Echt waar. Bring 'm on, Maltodextrine!
Limoen Rookbellen
De meest spectaculaire begeleider voor ieder visgerecht, een heerlijk magisch zuurtje!