Rode port spaghetti
De kick van het moleculaire koken is het ontdekken van nieuwe structuren om bestaande smaakcombinaties te verrijken. En daar is deze Rode Port Spaghetti een prachtig voorbeeld van! Variaties? Wat...
Blini
Blini* zijn kleine deeggerechten die oorspronkelijk uit Rusland komen. Ze lijken een beetje tussen pannenkoeken, poffertjes en eierkoeken in te zitten. Blini zijn zelf te maken, maar mocht je tijdgebrek...
Magic Noodles
Soep-spektakel! Spuit vloeibare champignons in je soep en plots zijn het vaste noodles... Wauw!
Honing Kaviaar
Kaviaar van steur? Overrated! Kaviaar van honing is het nieuwe culinaire goud!
Limoen Schuim
Het maken van professionele schuimen ingewikkelde business? Nee hoor, het is rete-eenvoudig! Gewoon een beetje Sojalecithine toevoegen en klaar!
100% Vegan Burger
100% Vegan burger! met gesmolten 'kaas'. Deze heerlijke vegan burger maken wij met Easy Binder - een vegan friendly bindmiddel en verder een mix van champignons, zwarte bonen en zongedroogde...
Karnemelk-limoen-vanillie ijs
Ijs met karnemelk. Je verzint het niet. Nou, wel bij de Librije. Lékker!
Tony Chocolonely Chocolade ijs
Yes! Dit zijn de combinaties waar we van houden. Ultralekkere Tony Chocolonely chocolade, room, melk, basterdsuiker, wat eitjes, chilipoeder en wat moleculaire magic. Uurtje in de ijsmachine en je hebt...
Scropino met schuim van appelsap
Scropino is een heerlijke drank die je kunt serveren als tussengang bij een meergangendiner, of zomaar omdat het kan. Met dit recept tillen we de Scropino letterlijk naar een hoger...
Eetbare wormen
Vla of pudding als dessert? Saai! Zet de kids eens eetbare wormen voor, heerlijk in combinatie met eetbare potgrond... Isomalt en Guar gum doen 'the trick'!