Homemade Limoncello
Wat de Italianen kunnen, kun jij ook. Want een heerlijk frisse, diepgeel gekleurde limoncello maak je toch gewoon zelf! De handelingen zijn heel eenvoudig, het goedje heeft alleen wel een...
Magic Kaassaus
Scheikundige magie is dit. Probeer maar eens warme melk en kaas te mengen: lukt je niet. Maar voeg ons toverpoeder ‘sodium citrate‘ toe, en hoppa. Je hebt de lekkerste...
Rode port spaghetti
De kick van het moleculaire koken is het ontdekken van nieuwe structuren om bestaande smaakcombinaties te verrijken. En daar is deze Rode Port Spaghetti een prachtig voorbeeld van! Variaties? Wat...
Citroenlimonade
Heerlijk fris is dit en supersimpel om te maken! Een limonade van citroensap, citroengras en jammie suikerwater, zo eenvoudig is het. Paar ijsblokjes erbij, citroenschijfje erop en smullen maar… En...
Blini
Blini* zijn kleine deeggerechten die oorspronkelijk uit Rusland komen. Ze lijken een beetje tussen pannenkoeken, poffertjes en eierkoeken in te zitten. Blini zijn zelf te maken, maar mocht je tijdgebrek...
Magic Noodles
Soep-spektakel! Spuit vloeibare champignons in je soep en plots zijn het vaste noodles... Wauw!
Honing Kaviaar
Kaviaar van steur? Overrated! Kaviaar van honing is het nieuwe culinaire goud!
Limoen Schuim
Het maken van professionele schuimen ingewikkelde business? Nee hoor, het is rete-eenvoudig! Gewoon een beetje Sojalecithine toevoegen en klaar!
Ultieme Quiche Lorraine
Iedereen is wel bekend met de ‘quiche’ – een hartige open taart, meestal gemaakt met een bloem-bodem met water en boter. De basis vulling bestaat vaak uit een luchtig opgeklopte...
Basis Quiche-vulling
De lekkerste quiches zitten vol groenten, kaas, vlees en/of vis. Maar om tot een goede quiche te komen heb je de juiste basis quiche-vulling nodig – dat grotendeels bestaat uit...