Suiker Decoraties
Suiker. Old skool suiker. Dat en een beetje hitte upgraden je standaard dessert naar een 3-sterren niveau. Snel de blits maken doe je zo!
Warm Baileys ‘ijs’
Ja echt, ijs waar damp vanaf komt. Een lepel met koud en warm ijs tegelijk in je mond, die vergeet je niet snel. Moeilijk om te maken? Nope, ultra-simpel!
Ei van zuivel en fruit
Huh?! Sjef op TV?! Yup. Dit recept werd gebruikt door Joël Broekaert in het programma “De smaak van Joël” met hulp van onze kookpoeders. Je kunt het programma terugzien op...
Homemade Sjef Ketchup
Zelf homemade ketchup maken? Erg stoer... kijk hier hoe het werkt!
Varkenshaas – sous vide
Pekel en ‘sous vide’, een prachthuwelijk! Twee technieken gecombineerd om de meest juicy varkenshaas op je bord te toveren.
Crème brûlée – sous vide
De ultieme 'fool-proof' kan-niet-mislukken crème brûlée met een heerlijk krokant 'tik-m-aan' suikerlaagje, uiteraard sous vide!
Citroen gel
Zure, zoete, vierkantje blokjes citroen. Bijt je erop, dan hoor je ‘boom!’ in je mond, heerlijk! De perfecte begeleider bij vettige gerechten, om net die spannende touch te geven.